Trei persoane rănite într-un accident rutier, pe Mestecăniș

Luni, 1 mai 2023, la ora 06.21, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe raza satului Mestecăniș, comuna Iacobeni, județul Suceava, a avut loc un accident rutier cu mai multe persoane rănite.

În urma primelor cercetări s-a stabilit că Vasile M., de 45 de ani, în timp ce conducea autoturismul Peugeot pe DN 17, pe raza localității Mestecăniș, pe direcția Suceava - Bistrița, când a ajuns într-o curbă ușoară la dreapta, carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe sensul opus de circulație intrând în coliziune cu autoutilitara Mercedes Benz Vito, condusa regulamentar de Ivan L., de 63 de ani. 

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea pasagerilor Danylo L., de 16 ani, Alyna L., de 44 de  ani, și Ella L., de 19 ani, care au fost transportați la Spitalul Municipal Vatra Dornei pentru a primi îngrijiri medicale.

Conducătorii autovehiculelor și au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, aceștia fiind conduși la Spitalul Municipal Vatra Dornei pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de „vătămarea corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche