VIDEO Cum a fost soluționat accidentul din Burdujeni. Șoferul a trecut pe roșu înainte să se izbească în stâlp

Luni, 1 mai 2023, în jurul orei 17:30, Beniamin Liviu R., de 31 de ani, în timp ce se deplasa cu autoturismul Volkswagen Caravelle pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, din direcția Orizont către Bazar, în zona trecerii pentru pietoni din zona Iric a intrat în coliziune cu un stâlp din beton al rețelei de distribuție a energiei electrice.

În imaginile suprinse de camerele de supraveghere instalate în zonă se poate observa că șoferul microbuzului a trecut pe culoarea roșie a semaforului electric instalat în intersecția cu strada Mircea Damaschin și și-a continuat deplasarea în mare viteză. El a fost suprins de șoferii care încetineau mică distanță de intersecție pentru a evita o groapă surpată în carosabil, în zona Iric, motiv pentru care a tras de volan și s-a izbit în stâlp. 

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a ppsagerei Daniela Liliana R., de 31 de ani, și a patru copii cu vârste de 6, 5, 3 și 2 ani, pasageri în autoturism. Aceștia au fost transportați cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Suceava. Mama a fost diagnosticată cu „contuzie toracică”, iar minorii au suferit traumatisme cranio-cerebrale minore.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Suceava, în vederea recoltării de mostre biologice.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

1 Comentarii

Mai nouă Mai veche