11 autocare cu 518 locuri asigură transport gratuit pentru meciul de la Piatra Neamț, cu plecare din parcarea magazinului Metro

Sucevenii care își doresc să încurajeze jucătorii Forestei Suceava în partida retur a finalei barajului de promovare, cu Ceahlăul Piatra Neamț, care va avea loc miercuri, de la 17:30, pot beneficia de transport gratuit până la Piatra Neamț. 

La dispoziția spectatorilor au fost puse 11 autocare cu 518 locuri, iar plecarea va fi miercuri, de la ora 14:00, din parcarea magazinului Metro din municipiul Suceava. 

„Miercuri, la ora 14:00, vor fi în parcare la Metro 11 autocare, cu o capacitate de 518 locuri, puse la dispoziție gratuit de primărie. Cei care vor să meargă la Piatra Neamț, să fie în parcarea Metro miercuri, la ora 14:00. Fac apel la iubitorii de fotbal din orașul nostru, să mergem Piatra Neamț să ne susținem echipa favorită. Hai Foresta!”, a transmis primarul Ion Lungu.

În partida tur, disputată sâmbătă, 3 iunie, pe stadionul Areni, Foresta Suceava și Ceahlăul Piatra Neamț au încheiat la egalitate, 0-0.
Mai nouă Mai veche