A coborât direct în drum de pe scara autogunoierei și a fost lovit de o mașină, la Zvoriștea

Marți, 27 iunie 2023, la ora 12:00, autoritățile au fost sesizate despre faptul că pe DN 29, în localitatea Zvoriștea din județul Suceava s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime omeneşti.

În urma cercetărilor, a rezultat că în jurul orei 11:35, Mariana P., din satul Stânca, comuna Zvoriștea, în timp ce conducea autoturismul Ford pe DN 29A, în localitatea Zvoriștea, a surprins și accidentat pe numitul Cristian Ș., care se afla în traversarea străzii. Cel din urmă, angajat al unei firme de salubritate, a coborât de pe scara exterioară a autovehiculului special N3 Man (mașină de gunoi) și s-a angajat în traversarea străzii pentru a colecta deșeuri.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea ușoară a bărbatului, care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat.

{inAds}

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00mg/l alcool în aerul expirat, după care la Spitalul Judeţean Suceava i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei .

Ion P., conducătorul autovehiculului special N3 Man, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat, după i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei la Spitalul Judeţean Suceava.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche