Bursă a locurilor de muncă în domeniul HoReCa, joi, la Hotelul Bradul din Vatra Dornei. Angajatorul oferă cazare și masă gratuite

Agenția Județean pentru Ocuparea Forței de Muncă Suceava organizează joi, 22 iunie 2023, în sala de conferințe a Hotelului Bradul din Vatra Dornei, începând cu ora 10:00, Minibursa locurilor de muncă la cererea angajatorului Dorna Turism SA.

Minibursa este deschisă tuturor persoanelor care au calificare sau doresc să se angajeze în meserii din domeniul ospitalității: cameristă, bucătar, ospătar, ajutor ospătar, lucrător bucătărie, îngrijitor spații hoteliere. Angajatorul oferă 46 de locuri vacante în aceste meserii, cazare și masă gratuite.

Absolvenții din promoția acestui an, care se înregistrează în evidența noastră și se angajează la bursă, beneficiază de prima de inserție de 1.794 lei.

Participanții la bursă, care nu realizează venituri peste 598 lei, pot opta pentru înscriere la un curs gratuit în meserii căutate pe piața muncii.

Perspectivele de dezvoltare a sectorului HORECA din această zonă a condus la o cerere consistentă de forță de muncă calificată și necalificată, fiind pregătiți să răspundem prin măsurile active de stimulare a angajării persoanele din evidență, prin cursurile de formare profesională și primele de relocare pentru cei care au disponibilitatea de a-și schimba domiciliul în scopul angajării.
Mai nouă Mai veche