Iată motivele din spatele succesului jocurilor din cazinouri



Toate jocurile de cazino sunt captivante și distractive, dar nu toate sunt la fel de avantajoase din punctul de vedere al jucătorului. De departe, sloturile sunt cele mai de succes jocuri atât din cazinourile fizice cât și din cele online. Sunt extrem de simple, colorate, gălăgioase, euforice, dar nu sunt favorabile pentru jucători. Ele sunt mai degrabă “mașini” de făcut bani pentru cazinouri. Acestea sunt de preferat să fie jucate ocazional și doar pe mize mici.

Există însă și jocuri de cazino care sunt prielnice pentru jucători. De exemplu, la jocurile cu un avantaj al casei redus.

La fiecare joc, cazinourile au un avantaj matematic față de jucător. Este ceea ce se numește avantajul casei, care variază de la un joc la altul și chiar de la un pariu la altul în unele jocuri. Poți face bani online alegând jocurile avantajoase pentru jucător. 

Fiecare joc are în spate anumite motive pentru care are succes la jucători. Citește mai departe care sunt jocurile cu cel mai mare succes, de ce sunt atât de populare și de ce le-ai alege.

Ruletă

Este un joc foarte îndrăgit, răspândit în toate cazinourile din lume. Este, de altfel, unul dintre cele mai vechi jocuri de noroc. Ruleta se prezintă în două variante: europeană și americană. Pentru jucători, ruleta europeană este mult mai favorabilă pentru că are un avantaj al casei de 2.70%, în timp ce ruleta americană are un avantaj al casei de 5.26%. Diferența este foarte mare și provine din existența unui dublu zero la varianta americană.

În comparație cu alte jocuri de cazino, la ruletă vei vedea aproximativ 40-50 de rotiri ale roții într-o oră, iar la jocul de zaruri vor avea loc aproximativ 120 de aruncări de zaruri într-o oră. La fel, la blackjack s-ar putea să existe 120 de mâini într-o oră. De ce sunt importante aceste detalii? Pentru că la ruletă vei pierde mai puțini bani pe oră decât la zaruri sau blackjack.

Ruleta este un joc de succes și pentru că pot fi folosite diverse strategii, precum Sistemul Martingale, care presupune dublarea pariului de fiecare dată când pierzi pentru a compensa pierderile precedente.

Blackjack

Deși jocul blackjack are un avantaj al casei de 8% (ceea ce este foarte mult), acesta poate fi micșorat până la 1% folosind diverse strategii de joc.  Una dintre cele mai folosite strategii este număratul cărților. De asemenea, poți învăța cum să “citești” gesturile dealerului. Astfel de strategii necesită timp și efort.

De asemenea, este un joc renumit pentru că oferă cele mai bune cote jucătorilor. Așadar, șansele jucătorului depind de deciziile pe care le ia în timpul jocului. Dacă aplică strategia de bază, șansele de câștig cresc foarte mult.

 Majoritatea jucătorilor memorează strategia de bază folosind un tabel sau un grafic, care poate fi cumpărat în format fizic din librării, de exemplu, sau de pe internet în format digital.

Baccarat

La prima vedere este un joc intimidant pentru că pare greu de învățat, dar odată ce ai reușit să îl stăpânești vei vedea că este distractiv și chiar avantajos din anumite puncte de vedere.

Unul dintre motivele succesului jocului baccarat este legat de existența a doar trei pariuri: Jucător, Bancher, Egalitate.

Pariul pe Bancher este cel mai bun pentru jucător pentru că are un avantaj al casei de numai 1.06%.

Și pariul pe Jucător este destul de bun pentru că are un avantaj al casei de 1.24%.

Pariul pe Egalitate este cel mai prost pentru jucător deoarece avantajul casei este enorm: 14.36%. Nici un jucător nu își dorește să facă un pariu atât de dezastruos.

Zaruri (Craps)

Și jocul de zaruri poate fi descurajant din cauza multor termeni de specialitate, dar dacă îl înveți, se va dovedi amuzant și avantajos comparativ cu alte jocuri de cazino.

În esență, la jocul de zaruri cineva de la masa de joc încearcă să nimerească un 7 la prima aruncare. Dacă reușește, atunci Trăgătorul câștigă. Dacă aruncă un 2, 3 sau 12, pierde. Orice alt număr devine un punct. Dacă se întâmplă acest lucru, Trăgătorul continuă să arunce zarurile până când nimerește din nou punctul sau un 7. Dacă prinde prima dată punctul, el câștigă. Dacă prima dată iese 7, pierde.

La Craps, dacă pariezi pe Shooter, plasezi pariul pe linia de trecere pentru că avantajul casei este de numai 1.41%. Matematic vorbind, acesta este cel mai bun pariu pe care îl poți face.

Video Poker

Se numără printre jocurile de succes deoarece rezultatul final nu se bazează doar pe noroc așa cum se întâmplă la sloturi, ci depinde și de deciziile pe care le ia jucătorul în timpul jocului.

Dacă alegi să joci la o variantă de Video Poker cu un RTP mare, poți minimiza avantajul casei dacă iei deciziile corecte. Altfel, Video Pokerul are un avantaj al casei similar cu blackjackul. 

Poți învăța din tutoriale diverse trucuri pe care să le aplici, dar ține cont că necesită timp și răbdare până vei vedea rezultatele dorite.

Poker

La poker ai șanse reale să câștigi în comparație cu păcănelele ,de exemplu, deoarece joci împotriva altor persoane și nu împotriva cazinoului. Aici nu există un avantaj al casei așa cum se întâmplă în cazul majorității jocurilor de cazino, dar există un procent pe care cazinoul îl reține din potul de la masa de joc.

Poți aplica strategii de joc, poți învăța tehnici de psihologie pentru a-ți controla emoțiile și gesturile și pentru a înțelege ce transmit, involuntar, partenerii de la masa de joc.

Concluzie

Iată că ai la dispoziție șase jocuri de succes pe care să le exersezi prima dată în variantele gratuite pentru a învăța regulile de bază, apoi să joci pe bani puțini pentru a reduce cât mai mult pierderile.

Trebuie să iei în calcul faptul că la început vei pierde mult, de aceea este esential sa joci responsabil. Doar după ce vei avea destul de multă experiență de joc, pierderile se vor reduce și vei avea parte și de câștiguri.

Mai nouă Mai veche