O nouă condamnare pentru Tiberius Vatamaniuc. Pedeapsa i s-a mărit la doi ani și jumătate de închisoare

Urmărit general încă de la finalul anului trecut pentru executarea unei pedepse de un an și șase luni de închisoare pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, Tiberius Vatamaniuc a primit acum o nouă condamnare.

Judecat într-un nou dosar pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și instigare la mărturie mincinoasă, Vatamaniuc a fost fost găsit vinovat și condamnat la doi ani de închisoare. Ulterior, Judecătoria Rădăuți a contopit cele două sentințe și a rezultat pedeapsa finală de doi ani și șase luni de închisoare. 

Joi, 8 iunie, Judecătătoria Rădăuți a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii pe numele condamnatului Vatamaniuc Tiberius Gheorghe Octavian, de 43 de ani, din comuna Sucevița, condamnat la pedeapsa cu inchisoarea pe o perioadă de 2 ani și 6 luni.

Având în vedere că persoana condamnată nu a fost identificată la domiciliu, s-a dispus darea în urmărire a în vederea aplicării măsurilor dispuse prin mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea. 

Tiberiu Vatamaniuc, care este dat în urmărire încă din data de 6 decembrie 2022, s-ar afla pe teritoriul Germaniei. 

Pe lângă cele două condamnări, el este cercetat într-un nou dosar după ce a fost implicat într-un scandal care s-a încheiat cu o urmărire pe drumurile din Sucevița și un accident mortal.
Mai nouă Mai veche