O tânără neatentă a dat cu mașina peste o bătrână, la Vama

Sâmbătă, 24 iunie 2023, la ora 13:35, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Vama, județul Suceava, a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

Din primele cercetări, polițiștii au constatat că în jurul orei 13:25, Viroica A., de 23 de ani, în timp ce conducea autoturismul Volkswagen Golf pe DN 17, pe raza comunei Vama, a efectuat o manevră de schimbare a direcției de mers spre stânga și a pătruns pe sens opus pe strada Victoriei din localitate, moment în care a acroșat cu partea stângă a autoturismului pe Maria B., de 83 de ani, care se afla, în calitate de pieton, pe acostament. În urma impactului, femeia a suferit leziuni, fiind transportată la Spitalul municiapl Câmpulung Moldovenesc, iar ulterior, a fost transferată la Spitalul Județean de Urgență pentru investigații suplimentare.

Conducătoarea auto a fost testată cu etilometrul Drager, rezultatul fiind negativ. Ulterior, i s-a recoltat o mostră biologică de sânge.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche