Un bărbat a fost călcat de un tractor, la Moișa

Sâmbătă, 24 iunie 2023, la ora 11:47, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Vadu Moldovei au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un bărbat din satul Moișa, comuna Boroaia, a căzut de pe tractor, a trecut o roată peste el și nu se poate ridica.

Din primele cercetări s-a constatat că în jurul orei 09:30 Ilie B. se afla la domiciliu, moment în care s-a urcat într-un motocultor aflat în curtea locuinței, cu intenția de a se deplasa într-un sat vecin. După ce a pornit utilajul și s-a urcat în el, sus-numitul s-a dezechilibrat și a căzut jos lângă acesta, iar dat fiind faptul că acesta era pornit și în viteză, roata unei remorcuțe atașată utilajului a trecut peste el.

La orele 11:47 acesta a solicitat un echipaj de ambulanță, a fost transportat la Spitalul municipal Fălticeni în stare conștientă, unde urmează să i se efectueze investigații suplimentare în vederea stabilirii unui diagnostic.

Cercetările sunt continuate pentru a se stabili cu exactitate toate circumstanțele în care s-a produs vătămarea corporală.
Mai nouă Mai veche