Se deschide Maxi Pet Suceava, hipermarketul preferat al animăluțelor de companie! În 30 iunie - 2 iulie, ai 15% reducere la toate produsele!

DESCHIS 7 ZILE DIN 7 | ANIMĂLUȚELE DE COMPANIE SUNT BINE-VENITE ÎN MAGAZIN | SFATURI DE NUTRIȚIE GRATUITE | PUNCT FARMACEUTIC VETERINAR | APLICAȚIE DEDICATĂ


În 30 iunie a.c., Maxi Pet, lider național în comerțul cu hrană și accesorii pentru animale de companie, va deschide primul magazin din Suceava în incinta eGros Shoppping, Calea Unirii nr. 27.

600 m2 plini cu bunătăți și surprize pentru animăluțele de companie, o echipă formată din iubitori de animale gata să ajute cu sfaturi, idei și informații utile și peste 15000 produse la îndemâna părinților de animăluțe de companie. Acesta este, în linii mari, Maxi Pet Suceava.
Maxi Pet Suceava te așteaptă cu tot soiul de surprize!

Experiența Maxi Pet, o experiență de cumpărături unică și captivantă, dedicată, în totalitate, animăluțelor de companie și părinților acestora, este acum mai aproape de tine!

Ne diferențiem prin aceea că tratăm animăluțele ca fiind parte din familie, invitându-le, cu drag, în magazin. Ne face plăcere să le vedem cum te însoțesc la cumpărături, cum își adulmecă hrana preferată sau își aleg jucăriile și, desigur, să le și cunoaștem.

Maxi Pet – hrană și accesorii pe gustul lui, prețuri pe gustul tău!

Cu peste 20 de ani de experiență în regiune, căutăm să ne asigurăm că fiecare client va putea găsi hrana sau accesoriul perfect pentru animăluțul său. Oferim de la mărci economice, la mărci premium și super premium; avem game proprii, de cea mai bună calitate, sănătoase și extrem de convenabile financiar. Prețuim diversitatea și acordăm atenție tuturor animăluțelor de companie, pufoase sau nu.Maxi Pet are tot ce îți poți dori! În plus, animăluțele sunt bine-venite în magazinele noastre.

Maxi Pet – îți aduce surprize și promoții specialeÎntre 30 iunie – 2 iulie, la marea deschidere Maxi Pet Suceava, te așteptăm cu tot soiul de cadouri și surprize! Pentru început, tot weekendul, te bucuri de promoția inaugurală de 15% REDUCERE la toate produsele din magazin, exceptându-le pe cele din punctul farmaceutic veterinar!

Apoi, următoarea surpiză pe care o pregătim special pentru tine este Maxi Roata Norocului. Pentru prima dată în Suceava, pe parcursul celor trei zile, în diverse intervale orare, vei putea învârti Maxi Roata Norocului și câștiga unul dintre cele șase premii puse în joc!

Maxi Pet – hipermarket şi punct farmaceutic veterinar pentru animăluțe de companie

Maxi Pet înseamnă să găsești absolut tot ce ai nevoie pentru animăluțul tău de companie într-un singur loc. Varietate în materie de hrană, jucării, recompense, accesorii și, de asemenea, punct farmaceutic veterinar. Acesta acoperă nevoile dietetice sau medicale ale animalelor de companie, iar, personalul dedicat îți stă oricând la dispoziție cu sfaturi și îndrumări legate de nutriția, igiena și sănătatea animalelor de companie.Consultanții Maxi Pet Suceava vor fi pregătiți, oricând, cu cele mai bune sfaturi de îngrijire pentru animăluțului tău!

„Realizăm cât de important este locul animăluțelor în cadrul familiei. Așadar, la Maxi Pet Suceava, ca și în celelalte magazine, de altfel, ne concentrăm pe a le oferi (n.r. animalelor de companie) cea mai bună experiență - una care să le asigure o viață cât mai lungă și fericită. Mai mult, ne mândrim cu faptul că, în magazin, vor găsi un punct farmaceutic veterinar și personal pregătit, oricând, cu cele mai bune sfaturi de îngrijire” - Iustin Chiorescu, Manager Magazin Maxi Pet Suceava.Maxi Pet App – Aplicația mobilă dedicată animăluțelor de companie, dar cu care economisești tu!

Aplicația Maxi Pet este la îndemâna oricui are un telefon mobil smart dotat cu sistem de operare Android sau iOS! Este ușor de descărcat, înregistrat și îți va permite să activezi oferte și cupoane de reduceri destinate, în mod special, animăluțului tău. Pentru achizițiile făcute în magazinele fizice Maxi Pet, scanând cardul digital din aplicație, vei acumula Maxi Puncte care-ți vor aduce reduceri și bonusuri.
 

Maxi Pet – mai aproape de tine, implicați în comunitate

Comunitățile locale sunt organisme vii, aflate într-un continuu proces de schimbare. Pentru că nici Maxi Pet nu există ca entitate independentă, ne dedicăm întregii comunități, ne adaptăm constant și ne reinventăm astfel încât să răspundem nevoilor tuturor iubitorilor de animale.

„Susținem, în orice moment, animăluțele fără stăpân, implicându-ne în campanii de adopție, donând hrană și accesorii sau promovând instruirea părinților de animăluțe atât în interiorul magazinelor, cât și în afara lor, pe rețelele sociale. Astfel, așteptăm cu nerăbdare să devenim membri ai comunității locale și să ne construim reputația de excelență în rândul părinților de animale de companie din Suceava și împrejurimi” declară Miruna Diaconescu, Marketing Manager Maxi Pet România.

În concluzie, Maxi Pet se dedică total în a-ți oferi cea mai variată gamă de produse, cele mai bun raport calitate - preț și servicii de cea mai bună calitate. Toate acestea într-o manieră convenabilă pentru tine!

Bucură-te de experiența Maxi Pet și descoperă un univers cu totul nou, creat în întregime pentru tine și animăluțul tău, profitând în același timp de reducerea inaugurală de 15% la toate produsele disponibilă între 30 iunie – 2 iulie.

Pentru mai multe noutăți și surprize, ne poți urmări pe FacebookInstagramTik Tok și YouTube.

---

Maxi Pet Suceava

Calea Unirii nr. 27, în incinta eGros Shopping

Program: Luni – Sâmbătă: 09.00 – 21.00 | Duminică: 09.00 – 20.00

Nr. Telefon: 0734.991.799


Mai nouă Mai veche