Și-a lăsat iubitul fără permis să-i conducă Mercedes-ul prin Cajvana, dar au fost prinși și amândoi au acum dosar penal

Sâmbătă, 24 iunie 2023, în jurul orelor 20:00, lucrătorii din cadrul Poliţiei oraşului Cajvana și ai Poliției orașului Solca au oprit pentru control un autoturism MercedesBenz pe DJ 178D, în zona denumită „La piață” din oraşul Cajvana, județul Suceava.

La volan a fost identificat Marius R., iar pasager pe scaunul din dreapta se afla Rahila R., iubita conducătorului auto și deținătoare a autoturismului.

Conducătorul auto a declarat verbal faptul că nu deține permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule. Polițiștii au procedat la verificare în baza de date, ocazie cu care au constatat faptul că acesta nu figurează cu permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

Deținătoarea autoturismului, Rahila R., a declarat verbal faptul că i-a încredințat autoturismul bărbatului să îl conducă pe drumurile publice, din satul Soloneț, comuna Todirești, până în orașul Cajvana, știind de faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule. Femeia a fost verificată în bazele de date ale Poliției Române și s-a constatat că deține permis de conducere valabil.

A fost întocmit dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și de „încredințarea unui vehicul pentru care lege prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pe drumurile publice unei personae care nu deține permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche