Șofer depistat în stare de ebrietate la volan, pe strada Mănăstirii din Sf. Ilie

Joi, 29 iunie 2023, la ora 18.55, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Șcheia au efectuat semnal regulamentar de oprire a autoturismului Opel, pe strada Mănăstirii de pe raza satului Sf. Ilie, comuna Șcheia, județul Suceava. Conducătorul autoturismului s-a conformat indicațiilor polițistului rutier, oprind la semnalul regulamentar de oprire.

La volan a fost identificat Traian P., din satul Vornicenii Mari, comuna Moara, județul Suceava, care a înmânat documentele autoturismului și documentele personale, respectiv cartea de identitate și permisul de conducere valabil pentru categoriile AM, B1, B.

Deoarece emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și a rezultat o valoare de 0,75 mg/l aclool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Județean Sfântul Ioan cel Nou Suceava unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge.

A fost întocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.
Mai nouă Mai veche