Un șofer turc de camion a fost lovit mortal de un autoturism, pe E85, la Lukoil Românești

Sâmbătă, 10 iunie 2023, în jurul orei 22.00, Beniamin O., de 19 ani, din comuna Satu Mare, conducea autoturismul Audi pe E85, pe raza localității Iacobești, comuna Grănicesti, județul Suceava, cu direcția Suceava-Rădăuți, iar în dreptul benzinăriei Lukoil a lovit mortal un pieton care a tranversat strada în mod neregulamentar.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că cetățeanul turc Muhamad K., de 55 de ani, a oprit ansamblul de vehicule marca Volvo în afara părții carosabile a DN 2 / E85 în dreptul stației de alimentare cu carburant Lukoil. După ce a coborât din autocamion, s-a angajat în traversarea străzii, fără a se asigura corespunzător, moment în care a fost surprins și accidentat cu partea stângă față de autoturismul Audi.

La fața locului s-a prezentat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, care a constatat că pietonul prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decesul acestuia.

Pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului, în cauză s-a dispus prin ordonanță efectuarea necropsiei cadavrului care a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care a fost condus la Spitalul de boli cronice Siret unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

A fost întocmit dosar penal privind infracțiunea de ,,ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche