Două persoane rănite într-un accident rutier, la Slatina

Ambulanțe intervenție accident rutier
La data de 9 iulie 2023, la ora 13:10, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Slatina, județul Suceava, s-a produs un accident rutier cu victime.

În urma cercetărilor s-a constatat că, în jurul orei 13:05, Lucian M., în timp ce conducea autoturismul Audi pe raza localității Slatina, pe direcția Găinești-Slatina, la intersecția cu un drum comunal s-a angajat în depășirea neregulamentară a autoturismului Volkswagen condus de Luminița C., care efectua virajul la stânga, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conductoarei autoturismului Volkswagen și a pasagerei Ancuța D., care au fost transportate la Spitalul municipal Fălticeni, unde li s-a stabilit diagnosticul de „contuzii accident rutier”, fără a rămâne internate.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, urmând să i se recolteze probe biologice de sânge la Spitalul municipal Fălticeni.

Din primele verificări, vinovat de producerea accidentului se face conducătorul autoturismului Audia care a efectaut manevra de depășire într-o intersecție nedirijată.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”

1 Comentarii

Mai nouă Mai veche