Femeie din Suceava condamnată în Italia la doi ani și nouă luni de închisoare pentru infracțiuni privind exploatarea sexuală a minorilor

Polițiștii de frontieră din PTF Petea au depistat, la controlul de frontieră, o femeie din județul Suceava care are de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârșirea de infracțiuni privind exploatarea sexuală a minorilor.

Duminică, 9 iulie, în jurul orei 07.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră o femeie în vârstă de 52 de ani, din județul Suceava.

„În urma controlului documentelor, colegii noștri au descoperit faptul că pe numele acesteia a fost emis, de către autoritățile italiene, în data de 06 iulie 2023, un mandat european de arestare. Femeia are de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru o perioadă de doi ani și nouă luni, pentru săvârșirea de infracțiunii de exploatare sexuală a minorilor”, a transmis Poliția de Frontieră Satu Mare.

Femeia a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale care se impun.
Mai nouă Mai veche