Maria Andreea Vârlan și Vali Bărbulescu au făcut nuntă la Suceava. Unde a avut loc și ce invitați au participat la petrecere

Nuntă Maria Andreea Vârlan - Vali Bărbulescu
Cântăreața suceveancă Maria Andreea Vârlan s-a căsătorit cu DJ-ul Vali Ionuț Bărbulescu, ceremonia religoasă și petrecerea fiind organizate la Suceava. 

Maria Andreea Vârlan are 35 de ani și este o cunoscută cântăreață, dar și o mare pasionată a muzicii latino. Aceasta a avut norocul de a le cunoaște și de a interacționa cu unele dintre cele mai cunoscute vedete internaționale, precum Thalia, Natalia Oreiro și Lara Fabian, cărora le-a luat și interviu.

Maria Andreea s-a născut în Suceava și spune că încă de mică a vrut să urmeze calea jurnalismului, dar mai ales a muzicii. Se pare că Dumnezeu i-a ascultat dorințele și i l-a adus în cale pe cunoscutul DJ, Vali Bărbulescu, alături de care a ales să își petreacă restul vieții.

Vali Ionuț Bărbulescu are 46 de ani, s-a născut în Constanța și este un cunoscut DJ român de muzică house, minimal și techno.

{inAds}

Acesta și-a început cariera în 1999, iar până în prezent, la CV-ul său s-au mai adăugat câteva activități: fotografia și podcast-ul.

Cei doi obișnuiau să frecventeze aceleași evenimente și astfel s-au și cunoscut. 

Fotografi și make-up artiști internaționali, printre invitați

La doar un an de relație, pasiunea și iubirea dintre cei doi a dus la o frumoasă nuntă într-un peisaj de poveste, în orașul natal al artistei.

Cununia religioasă a avut loc la Biserica „Nașterea Maicii Domnului” din Suceava, unde tatăl cântăreței este preot paroh. Biserica a fost plină ochi de invitați, aproximativ 300 de persoane au asistat la jurămintele celor doi în fața lui Dumnezeu.

{inAds}

Petrecerea a avut loc începând cu orele 17.00, iar mirii și-au făcut apariția la ora 19.00, atunci când au impresionat printr-un vals, dar și o piesă latino, scrie stirilekanald.ro.

Amplasată lângă o piscină, locația a găzduit peste 350 de invitați.  

Printre invitații de onoare s-au numărat Sofia Vicoveanca, Elena Gheorghe și Natalia Duminică. Artista a avut momente impresionante alături de părinții ei, iar Vali Bărbulescu a dansat împreună cu mama sa.

{inAds} 

Cei care au stat la baza construirii celor mai frumoase detalii au fost renumitul make-up artist Serhat Șen, fotograful Nicholas Gerardin, care a lucrat împreună cu Ronaldo, Priyanka Chopra și multe alte vedete internaționale, Loredana Ciangău/ L'atelier couture, cea care a contribuit la frumoasele rochii purtate de mireasă și Sarto Bespoke, care a alcătuit ținuta mirelui.

În afară de meniul gustos pregătit invitaților, papilele gustative au fost satisfăcute de Dulcelle, unde Carmela și Ioana Dragomir au pregătit cele mai bune dulciuri care au fost aranjate la candy-bar, dar și servite invitaților la plecare.
Nuntă Maria Andreea Vârlan - Vali Bărbulescu
Nuntă Maria Andreea Vârlan - Vali Bărbulescu
Nuntă Maria Andreea Vârlan - Vali Bărbulescu
Nuntă Maria Andreea Vârlan - Vali Bărbulescu
Nuntă Maria Andreea Vârlan - Vali Bărbulescu
Mai nouă Mai veche