FOTO Două trenuri cu 450 de călători au fost blocate de inundații, la Pojorâta

Tren de călători blocat de inundații, la Pojorâta
CFR Călători informează că miercuri după-amiază, din cauza aluviunilor dintre staţiile Pojorâta – Câmpulung Moldovenesc, circulaţia trenurilor IR 12830 şi IR 12832 Galați–Cluj Napoca şi retur este întreruptă.

Trenul 12823 este oprit temporar între stațiile Pojorâta și Sadova din cauza aluviunilor care au acoperit linia de cale ferată la km 75+100, iar trenul 12830 a fost, de asemenea, oprit în stația Sadova. 

Reprezentanții SRCF Iași au solicitat intervenția ISU Suceava pentru eliberarea liniei, garnitura 12823 fiind oprită chiar înaintea zonei acoperite de aluviuni.

În funcție de evoluția situației, sunt posibile și alte decalări ale orariilor trenurilor.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava, în cele două trenuri se află aproximativ 450 de persoane.


Dacă ați suprins imagini cu efectele vijeliei, le puteți trimite prin Whatsapp, la 0752414842. {alertSuccess}

Circulația în zona afectată se va desfășura în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate și îi asigură că face toate operațiunile necesare pentru asigurarea unui transport în siguranță.

{inAds}

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:
  • 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
  • numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
  • în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
  • pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
  • pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
  • la personalul nostru din staţii.

Zona Câmpulung Moldovenesc  - Frumosu - Sadova s-a aflat sub avertizare Cod Roșu de vijelii și ploi torențiale, în intervalul 14:50-15:50.
Tren de călători blocat de inundații, la Pojorâta
Tren de călători blocat de inundații, la Pojorâta
Tren de călători blocat de inundații, la Pojorâta
Mai nouă Mai veche