Minoră agresată sexual într-un autobuz. Agresorul a fost arestat pentru 30 de zile

Un bărbat acuzat că a agresat sexual o fată de 15 ani într-un mijloc de transport în comun a fost arestat preventiv, a declarat marți purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, Sebastian Andrei Bucşa.

Inculpatul Gheorghe Florin Jitariuc, de 56 de ani, din Solca, este cercetat pentru agresiune sexuală şi ultraj contra bunelor moravuri.

Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent a rezultat că incidentul a avut loc în data de 7 iulie, în jurul orei 17:30.

În timp ce se deplasau cu un mijloc de transport în comun, în care se aflau în jur de 20 de persoane, în timp ce persoana vătămată minoră în vârstă de 15 ani era asezată pe un scaun pentru pasageri de la marginea culoarului, profitând de imposibilitatea minorei de a-şi exprima voinţa, respectiv de faptul că aceasta a adormit, aflându-se în picioare lângă aceasta și-a scos organul genital din pantaloni şi a început să o atingă pe persoana vătămată pe piciorul drept cu organul genital în repetate rânduri, masturbându-se în acelaşi timp cu mâna dreaptă, ulterior ejaculând lichidul seminal asupra persoanei vătămate, respectiv pe hanoracul, pe pantalonii scurţi și pe piciorul drept al acesteia.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 ore, fiind prezentat ulterior judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gura Humorului cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gura Humorului a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.
Mai nouă Mai veche