VIDEO Șeminee Unicat DEVIS, showroom-ul din Suceava unde clienții pot găsi seriozitate, calitate, siguranță și oferte promoționale

Șeminee Unicat DEVIS, cel mai nou showroom din județul Suceava dedicat șemineelor, pompelor de căldură, sobelor și coșurilor de fum a fost inaugurat oficial. Marea deschidere și slujba de sfințire au avut loc sâmbătă, în prezența unei asistențe numeroase, printre care reprezentanți ai Asociației Hornarilor, Constructorilor de Coșuri de Fum și Șemine, dar și reprezentanți ai producătorilor și importatorilor șemineelor prezente în showroom. Magazinul este situat în municipiul Suceava, pe strada Traian Vuia, nr. 10D, vizavi de Arabesque, iar în prima lună clienții sunt întâmpinați cu oferte promoționale. 

Fondatorul Șeminee Unicat DEVIS este preotul Ovidiu Devisevici, paroh al Bisericii din satul Racova, comuna Udești, cel care încă din copilărie a învățat de la tatăl său meseria de sobar, iar astăzi, împreună cu echipa lui, oferă o gamă diversificată de produse și servicii de cea mai înaltă calitate, beneficiind de o bogată experiență și de toate autorizațiile și acreditările necesare. 

Festivitatea de deschidere oficială a showroom-ului a debutat cu o slujbă de sfințire oficiată de un sobor de preoți, după care invitații au ținut să îi ureze preotului Ovidiu Devisevici succes în activitate.

„Este o mare bucurie și o mare onoare pentru noi să sfințim acest loc în care își vor câștiga pâinea cea de toate zilele, dar se vor împlini sufletește și trupește atâția și atâția oameni. Fie binecuvântat Dumnezeu pentru această osteneală și fiți lăudați toți care ați avut inițiativa deschiderii acestui magazin. Sănătate și bucurie!”, a spus preotul Filaret Ruscan, consilier eparhial al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

„Îi dorim din suflet ca acest talant pe care l-a pus Dumnezeu în inima sa să îl dezvolte cât mai frumos, spre slava lui Dumnezeu și spre mulțumirea tuturor. Dumnezeu să vă ajute, părinte!”, i-a transmis și preotul Dan Gheorghiță, consilier eparhial al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

La eveniment a fost prezent și Cristian Simion, președintele Asociației Hornarilor, Constructorilor de Coșuri de Fum și Șemine din România.

„Dumnezeu a fost bun și în breasla coșarilor și sobarilor din România ne-a trimis un sol, pe părintele Ovidiu și îi mulțumim că a venit alături de noi! Întotdeauna este o plăcere ca atunci când ne adunăm laolaltă să zicem „Tatăl Nostru” la început și apoi să mulțumim pentru ceea ce Dumnezeu ne-a dat și pentru ceea ce Dumnezeu ne-a lăsat să facem noi clienților noștri. Pentru că de fapt coșarul umblă în lume și face bine și apără oamenii de rău și tot mai mulți clienți ajung să înțeleagă lucrul acesta. Vă doresc un mare succes aici în Suceava, să faceți binele pe care l-ați făcut până acum să îl puteți face ani mulți înainte”, a spus Cristian Simion, președintele ASFOCH România.


Copleșit de numărul mare de invitați, de cuvintele frumoase și de urările primite, preotul Ovidiu Devisevici le-a adresat, emoționat, un cuvânt de mulțumire. 

„Vă mulțumesc dragi invitați și nu doar invitați, ci și prieteni, pentru că cei care și-au rupt din timpul lor astăzi mi-au arătat prietenia lor. Și nu doar astăzi, ci de-a lungul timpului de la începutul acestei activități complementare și știm cu toții că începuturile nu sunt ușoare. Ceea ce am devenit acum a fost doar datorită dumneavoastră, a tuturor celor care sunteți aici. Cu această ocazie, cu toate emoțiile pe care le am, vă mulțumesc tuturor și vă doresc ca această bucurie pe care o am astăzi, a unui nou început, să o aveți cu toții, înzecit, însutit și înmiiit de la bunul Dumnezeu și să aducă bunul Dumnezeu belșug în casele dumneavoastră și bucurie asemenea ca și mie acum”, a fost mesajul părintelui Ovidiu Devisevici.

„Ovidiu Devisevici, un partener serios și implicat”

Printre produsele oferite de Șeminee Unicat DEVIS Suceava se numără termoșemineele poloneze Defro Home, importate și distribuite de compania Șeminee Expert, reprezentată la evenimentul de la Suceava de Mugur Mazilu
 
„Suntem importatori de șeminee și de coșuri de fum de peste 20 de ani și suntem unii dintre pionerii implementării produselor de calitate la cele mai înalte standarde în România. Suntem foarte mândri că alături de Ovidiu Devisevici putem fi prezenți în piața din Suceava și din Bucovina. Este un partener serios și implicat, un partener care vine alături de noi la toate școlarizările pe care la organizăm la fabricile producătorilor, un partener care pune accent pe siguranță în exploatare și pe calitate, un partener care nu face rabat și care vrea să facă lucruri mărețe”, a transmis Mugur Mazilu. 

De asemenea, clienții pot alege șeminee produse de compania nemțească Spartherm. 

„Avem nădejde că alături de părintele Devisevici se vor face niște șeminee care vor încălzi casele bucovinenilor în cele mai sigure condiții. Sunt sigur că va schimba fața pieței de șeminee din zonă pentru că este nevoie de seriozitate, de profesionalism și părintele face față cu cinste la toate acestea”, a spus și Daniel Drăghici, reprezentantul producătorului german Spartherm.

Oferte promoționale în prima lună de funcționare a magazinului Seminee Unicat DEVIS 

Ovidiu Devisevici a arătat că în prima lună de funcționare clienții vor fi întâminați cu oferte promoționale, montaj gratuit și alte facilități. 

„Acest magazin de prezentare este un vis care a devenit realitate pentru noi. Aici este doar o mică parte din produsele pe care le comercializăm. Avem coșuri de fum profesionale, tot felul de accesorii, servicii de coșărit și multe altele, dar toate acestea vor putea fi aflate în urma unui telefon la care va răspunde unul din colegii noștri”, a precizat  Ovidiu Devisevici.

La final, participanții au putut asista la o prezentare detaliată a produselor oferite în showroomul Șeminee Unicat DEVIS. 

Magazinul este situat în municipiul Suceava, pe strada Traian Vuia, nr. 10D, vizavi de Arabesque. Mai multe informații găsiți la www.semineeunicat.ro sau pe paginile de Facebook Seminee Unicat DEVIS și Coșar în Suceava

Mai nouă Mai veche