Soț și soție decedați după ce au dat cu spray pentru insecte în casă

Două persoane, soț și soție, au murit intoxicate după ce au folosit în propria locuință un spray împotriva insectelor, marți, 25 iulie, într-o localitate din județul Dolj.

„La data de 25 iulie, ora 16.40, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi, de către o unitate medicală, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgenţe au fost transportate două persoane. Era vorba despre un bărbat, de 63 de ani şi soţia acestuia, de 57 de ani. Ambii erau comuna Sopot şi au primit diagnosticul de intoxicaţie. S-a stabilit faptul că, în seara de 24 iulie, cei doi ar fi pulverizat în camera de dormit un spray împotriva insectelor. Cei doi s-au simţit rău peste noapte. Apoi starea lor s-a agravat. În dimineaţa de 25 iulie, fiica lor a solicitat sprijinul ambulanţei, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ulterior, în seara de 25 iulie, din nefericire, cei doi au decedat”, au transmis poliţiştii doljeni, citați de Gazeta de Sud.

Poliţiştii au deschis un dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul.
Mai nouă Mai veche