Tânăr rănit după ce a căzut cu motocross-ul în pădurea dintre Todirești și Gura Solcii

Accident motocross
La 10 iulie 2023, la ora 23:25, polițiștii Secției de Poliție Rurală Bălcăuți au fost sesizați de Spitalul Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava despre faptul că Filip C., de 21 de ani, din satul Gura Solcii, comuna Grănicești, s-a prezentat la unitatea medicală fiind diagnosticat ca fiind „policontuzionat”, în urma faptului că s-a autoaccidentat în timp ce se deplasa pe un câmp cu o motocicletă de tip motocross .

În urma cercetărilor s-a constatat că în seara zilei de 10 iulie, în jurul orei 18.00, tânărul s-a deplasat cu o motocicletă Honda, tip motocross, de culoare roșie, prin pădurea din localitatea Gura-Solcii și apoi pe Dealul Părhăuți, din apropierea unui pârâu, care se află la limita dintre localitățile Codru și Todirești, ocazie cu care a pierdut controlul vehiculului și a căzut, autoaccidentându-se. Ulterior a revenit la domiciliu și, întrucât acuza dureri, s-a prezentat la Spitalul Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

În urma verificărilor s-a stabilit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în condițiile în care pe parcursul cercetărilor se va stabili că a condus vehiculul motocross inclusiv pe drumurile publice, se vor extinde cercetările în consecință.

Cercetările sunt continuate cu privire la săvârşirea infracţiunii de „vătămare coprorală din culpă”.
Mai nouă Mai veche