Un bărbat din Moara a murit după ce a căzut pe terasa casei și s-a lovit cu capul de gresie

La 14 iulie 2023, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șcheia au fost sesizați în ziua anterioară Dănuț I. a decedat în secția Neurochirurgie a Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a constatat că bărbatul de 65 ani, din satul Bulai, comuna Moara, în data de 27 iunie 2023, în timp ce se afla pe terasa locuinței, împreună cu soția sa, a căzut, lovindu-se în zona capului de gresie, însă fără a suferi leziuni vizibile și fără a acuza dureri. Ulterior, după jumătate de oră, bărbatul a acuzat o stare de amețeală și întrucât nu reușea să se ridice în picioare, soția sa a solicitat sprijinul Serviciului de Ambulanță Suceava.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, unde la scurt timp a intrat în comă și a fost supus unei operații pe creier pentru drenarea hematomului subdural.

În data de 13 iulie, în jurul orei 18.05, a fost declarat decesul bărbatului, stabilindu-se diagnosticul clinic de deces „traumatism cranio-cerebral mediu, hematom subdural acut emisferic stâng”.

A fost dispusă efectuarea necropsiei și sunt continuate cercetările pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche