Un bărbat a murit după ce a căzut din cireș, la Frasin

Căzut din cireș
Duminică, 9 iulie 2023, la ora 23.23, lucrătorii Poliției orașului Frasin au fost sesizați cu privire la faptul că Constantin C., din orașul Frasin, județul Suceava, a decedat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

În urma cercetărilor, s-a constatat că duminică, în jurul orei 17.00, bărbatul s-a urcat într-un cireș din curtea sa, pentru a culege cireșe.

La un moment dat, soția bărbatului a auzit un zgomot puternic și a ieșit din locuință pentru a vedea ce s-a întâmplat, moment în care l-a văzut pe soțul său în poziție decubit dorsal, iar lângă el era o creangă, care cel mai probabil s-a rupt din cauza greutății sale.

Văzând că bărbatul este inconștient a apelat 112 solicitând o ambulanță, iar cadrele medicale l-au preluat și transportat inițial la Spitalul orașului Gura Humorului, ulterior fiind transportat la Spitalul Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde la ora 23:23 a decedat în secția UPU.

Din relatările familiei, bărbatul era singur în momentul în care a urcat în cireș, nefiind suspiciuni cu privire la decesul acestuia. Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor crcumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche