A murit după ce a plecat de la o nuntă și a căzut într-un șanț, la Șcheia

A murit după ce a plecat de la o nuntă și a căzut într-un șanț, la Șcheia
Miercuri, 23 august 2023, la ora 14.10, Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava a informat Secția de Poliție Rurală Șcheia despre faptul că Dumitru R., de 48 de ani, a decedat la spital la ora 06:50, fiindu-i stabilit diagnosticul „politraumatism toracic (cădere în șanț), insuficiență respiratorie acută”.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că duminică, 20 august 2023, bărbatul, împreună cu mai multi membri de familie, s-a deplasat la o nuntă pe raza satului Șcheia, județul Suceava.

În jurul orei 23.00, după ce la nuntă a consumat și alcool, bărbatul a părăsit localul, fiind găsit căzut într-un șanț pluvial, prezentând leziuni fizice la nivelul capului.

Bărbatul a refuzat transportul la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, acesta fiind transportat la domiciliul său din Stroiești.

Luni, în jurul orei 23.55, întrucât starea de sănătate a bărbatului s-a agravat, familia a decis să solicite un echipaj de ambulanță pentru a-l transporta la Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava în vederea acordării de îngrijrii medicale de specialitate.

Bărbatul a rămas internat, iar miercuri dimineață, la ora 06.50, a fost declarat decesul acestuia.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul. 
Mai nouă Mai veche