Accident cu trei mașini la Rădăuți. O femeie a fost rănită

Miercuri, 23 august 2023, în jurul orei 10.50, în timp ce Gheorghe P., din comuna Horodnic de Jos, județul Suceava, conducea autoturismul Volkswagen, pe strada Putnei din Rădăuți, având direcția de deplasare dinspre Gălănești spre centrul municipiului Rădăuți, ajungând în zona restaurantului „Orso Bruno”, nu a păstrat o distanță suficientă, de siguranță, în mers, față de autoturismul Volkswagen, condus de Gheorghe P., care circula în fața sa, ocazie cu care a intrat în coliziune, față-spate, cu acesta din urmă. În urma coliziunii, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt autoturism Volkswagen, condus de Viviana C,, care circula în fața sa.

În urma evenimentului rutier a rezultat avarierea celor trei autoturisme implicate în evenimentul rutier și vătămarea corporală a Maria B., pasageră în cel de-al treilea autoturism,care a fost transportată de echipajul medical la Spitalul Municipal Rădăuți pentru îngrijiri medicale, fiindu-i stabilit diagnosticul „traumatism prin accident rutier, contuzie coloană lombară”.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat în cauzul șoferului vinovat pentru producerea accidentului rutier și negative în cazul celorlalți doi conducători auto. Cei trei au fost conduși la Spitalul Municipal Rădăuți, unde le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Mai nouă Mai veche