BMW condus de un șofer beat, accident cu un Mercedes condus de un tânăr cu permisul suspendat, la Fălticeni. Amândoi s-au ales cu dosare penale

BMW condus de un șofer beat, accident cu un Mercedes condus de un tânăr cu permisul suspendat, la Fălticeni. Amândoi s-au ales cu dosare penale
Marți, 1 august 2023, la ora 01:27, Poliția Municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe strada Dogari din municipiul Fălticeni s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto care a provocat accidentul se află sub influența băuturilor alcoolice.

În urma intervenției, s-a constatat în jurul orei 01:24, Andrei I., de 25 de ani, din Fălticeni, în timp ce conducea autoturismul BMW pe strada Dogari din localitate, într-o curbă la dreapta a acroșat autoturismul Mercedes Benz, condus de Ionuț C., de 26 de ani, din Dolhasca, care circula din sens opus.

Conducătorul autoturismului BMW a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, recoltându-i-se probe de sânge.

Conducătorul autoturismului Mercedes a fost verificat în evidențele poliției, stabilindu-se faptul că posedă permis de conducere pentru categoriile AM, B1, B, C1, BE, cu restricții „Suspendat” în perioada 16 iunie - 13 septembrie 2023. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Au fost întocmite dosare penale față de cei doi conducători auto.
Mai nouă Mai veche