Minoră rănită după ce s-a răsturnat cu ATV-ul, la Bosanci

Minoră rănită după ce s-a răsturnat cu ATV-ul, la Bosanci
Duminică, 6 august 2023, lucrătorii de poliţie din cadrul Biroului Rutier Suceava au fost sesizaţi cu privire la faptul că o minor din localitatea Bosanci s-a prezentat la Spitalul Judetean Suceava şi a solicitat acordarea de îngrijiri medicale ca urmare a leziunilor suferite în urma unui accident de circulatie în care a fost implicată singurăm în calitate de conducător al cvadriciclu de tip ATV, în seara zilei de sâmbătă, 5 august 2023, la ora 23:30.

În urma cercetărilor, polițiștii au constatat că sâmbătă seară, în jurul orelor 23:30, minora în vârstă de 15 ani a condus cvadriciclul de tip ATV din curtea lui Ioan G., din satul Bosanci, comuna Bosanci, județul Suceava, pe o distanță de câteva sute de metri, iar la un moment dat a căzut pe partea carosabilă pe fondul pierderii echilibrului.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a minorei care s-a prezentat la Spitalul Județean Suceava duminică, 6 august 2023, la ora 11 :40, pentru acordarea asistenței medicale. În urma investigațiilor medicale efectuate, i-a fost stabilit diagnosticul “traumatism cranio-cerebral ușor.”

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche