Motociclist rănit de un șofer care nu i-a acordat prioritate, la Gura Humorului

Motociclist rănit de un șofer care nu i-a acordat prioritate, la Gura Humorului
Duminică, 13 august 2023, la ora 16.00, Ioan A., de 54 de ani, din orașul Frasin, în timp ce conducea autoturismul Volkswagen Golf pe strada Ștefan cel Mare din orașul Gura Humorului, dinspre Centru spre Frasin, în dreptul autogării din localitate nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea virajului spre stânga, întrând în coliziune frontală cu motociclul Suzuki condus de Florin L., de 27 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, care circula din sens opus. După impact motociclul a fost proiectat într-un gard.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului motociclului, care a fost transportat la Spitalul Orășenesc Gura Humorului, unde, în urma acordării îngrijirilor medicale, i s-a stabilit diagnosticul „traumatism ușor prin accident rutier, contuzie cot stâng”. Victima nu a rămas internată.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului pentru a i se recolta mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei

Conducătorul motociclului, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului pentru a i se recolta mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Motociclistul purta echipament de protecție în timpul evenimentului rutier.

A fost întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

1 Comentarii

  1. ,,traumatism ușor prin accident rutier, contuzie cot stâng” - Stati linistit ca nu a fost doar atat. De faptul ca are fractura la cervicala nu stiti.

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche