O tânără beată la volan s-a speriat de polițiști și a provocat un accident rutier, în dreptul discotecii din Preutești

O tânără beată la volan s-a speriat de polițiști și a provocat un accident rutier, în dreptul discotecii din Preutești
Duminică, 13 august 2023, la ora 03.50, polițiștii Secției de Poliție Rurală Preutești, aflându-se în serviciul de patrulare și menținere a ordinii publice în proximitatea discotecii Disco Galaxy Preutești, au observat un autoturism BMW care circula pe DJ 208 pe direcția Preutești - Dolhasca.

În timp polițiștii au efectuat semnalul de oprire al autoturismului BMW, conducătorul auto a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune laterală cu autoturismul Audi A6 condus de Andrei P., din satul Bogata, comuna Baia, care circula regulamentar.

La volanul autoturismului BMW a fost identificată Ana P., de 24 de ani, din comuna Tudora, județul Botoșani. Întrucăt emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, tânăra a fost condusă la Spitalul Municipal Fălticeni pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Conducătorul autoturismului Audi a fost testat de asemenea cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.
Mai nouă Mai veche