Un adolescent s-a tăiat cu drujba la picior, la Lisaura

Un adolescent s-a tăiat cu drujba la picior, la Lisaura
La data de 12 august 2023, la ora 14:26, polițiștii Secției de Poliție Rurală Ipoteşti au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că un adolescent s-a autoaccidentat la gamba piciorului drept prin tăiere în timp ce curăța un teren de vegetație cu o drujbă.

În urma cercetărilor, polițiștii au identificat apelantul Mihai S., care se afla în curtea unui imobil aflat în construcție, de pe raza satului Lisaura, comuna Ipotești, care aparține unui prieten de-al lui afla la muncă în Anglia și care i-a solicitat ajutorul să curețe curtea de vegetație.

Polițiștii au stabilit că în cursul zilei de sâmbătă, 12 august, bărbatul, însoțit de un nepot de 16 ani, se afla în curtea locuinței prietenului său unde cu ajutorul unei motocoase efectua curățenie în livadă. La un moment dat, acesta i-a solicitat nepotului său să ia o sapă și să taie cu aceasta niște arbuști. Bărbatul și-a continuat activitatea cu motocoasa, însă nepotul său de 16 ani, nu a ascultat indicațiile unchiului său și profitând de faptul că acesta era concentrat la activitatea pe care o desfășura a luat o drujbă și a început să taie cu aceasta, timp în care s-a autoaccidentat, producându-și o leziune ușoară prin tăiere la gamba piciorului drept.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care a stabilit ca diagnostic preliminar plagă deschisă la nivelul gambei drepte prin tăiere și l-au preluat și transportat la UPU Suceava pentru investigații suplimentare.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămarea corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche