Și-a rupt mâna sărind de pe un stâlp de electricitate, încercând să-și pună capăt zilelor, la Nisipitu

Și-a rupt mâna după ce a sărit de pe un stâlp încercând să-și pună capăt zilelor, la Nisipitu
Vineri, 4 august 2023, la ora 01:09, lucrătorii de poliție din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că o persoană a fost găsită rănită în apropierea unui stâlp de electricitate care era prevăzut cu un transformator electric, în satul Nisipitu, comuna Ulma, județul Suceava.

În urma cercetărilor, polițiștii au constatat că vineri, în jurul orei 01:00, pe fondul unei depresii și a consumului de băuturi alcoolice, un localnic din Nisipitu s-a urcat pe un stâlp de electricitate aflat în central satului și a încercat să își pună capăt zilelor, sărind de pe acesta.

O femeie din vecinătate a auzit strigăte de ajutor și l-a găsit căzut lângă stâlpul de electricitate, acesta spunând în repetate rânduri că dorește să își pună capăt zilelor și din acest motiv s-a urcat pe stâlpul de electricitate și a sărit.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus pentru a-i acorda victimei îngrijiri medicale. Bărbatul se afla în stare de șoc, însă era conștient și cooperant. Acesta a fost diagnosticat preliminar cu „traumatism cranio-cerebral” și „fractură membru superior drept”, fiind transportat la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs vătămarea corporală.
Mai nouă Mai veche