Tânăr fără permis rănit după ce s-a izbit cu mașina într-un copac, la Milișăuți

Tânăr fără permis rănit după ce s-a izbit cu mașina într-un copac, la Milișăuți
Luni, 7 august 2023, la ora 03:00, Mihai C., de 19 ani, din orașul Milișăuți, a condus autoturismul Opel pe DN 2H, pe raza orașului Milișăuți, spre Rădăuți, iar la un moment dat, într-o curbă spre dreapta, nu a adaptat viteza la condițiile de drum umed, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a intrat pe sensul opus de ciruculație, pe acostament, după care a lovit cu partea din dreapta-spate a autoturismului un copac care era amplasat în fața gardului unei locuințe.

În urma producerii accidentului a rezultat rănirea conducătorului autoturismului, care a fost transportat la Spitalul Rădăuți, unde i s-a stabilit diagnosticul „traumatism coloană, rănit ușor”.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, iar ulterior i s-a recoltat o probă de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în baza națională a Poliției Române s-a constatat faptul că susnumitul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche