Un bărbat a murit, la Bunești, după ce s-a întors de la o nuntă

Duminică, 20 august 2023, la ora 10:24, lucrătorii de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Preutești au fost sesizați prin 112 de către un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județen Suceava cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat, la Bunești.

Din primele verificări a rezultat faptul că Viorel D., de 51 ani, din Bunești, județul Suceava, în seara zilei sâmbătă a mers împreună cu soția sa la o nuntă în municipiul Suceava, iar în jurul orelor 04:30 a revenit la domiciliu. În dimineața zilei de duminică, la ora 09.30, acesta a ieșit în curte pentru a se ocupa de treburile gospodărești.

După aproximativ o jumătate de oră, a fost găsit căzut în fața grajdului de animale, în stare de inconștiență de către soția sa. Aceasta a apelat serviciul 112, la fața locului intervenind un echipaj de Ambulanță care a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, însă fără rezultat.

Persoana în cauză suferea de epilepsie, fiind înscris la medicul de familie cu acest diagnostic și urma tratament în acest sens.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche