VIDEO Biciclist lovit de o mașină, la Milișăuți

Biciclist lovit de o mașină, la Milișăuți
La data de 24 august 2023, în jurul orei 13.40, în timp ce Traian P., din orașul Milișăuți, județul Suceava, conducea autovehicului Volkswagen pe DN 2H, în localitate, având direcția de deplasare Rădăuți-Suceava, s-a angajat în efectuarea manevrei de depășire a lui Mircea P., din localitate, care se deplasa, în calitate de biciclist, în fața sa și care nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de viraj stânga, ocazie cu care a intrat în coliziune cu acesta.

În urma evenimentului rutier a rezultat avarierea autoturismului și a bicicletei, respectiv vătămarea corporală a biciclistului, care a fost transportat de către echipajul medical la Spitalul Municipal Rădăuți pentru îngrijiri medicale, fiindu-i stabilit diagnosticul „contuzie coloană lombară”.

Conducătorul autoturismului și conducătorul bicicletei au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative în ambele cazuri, după care, la Spitalul Mun. Rădăuți, conducătorului auto i-a fost recoltată o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Mai nouă Mai veche