VIDEO Familii cu copii atacate cu sabia, la Arbore. Nici polițiștii n-au fost în stare să-l liniștească pe agresor

Caz extrem de grav, sâmbătă seară, în comuna Arbore din județul Suceava. Un individ înarmat cu o sabie a atacat mai multe familii care se aflau la un picnic în marginea pădurii. Agresorul a lovit cu sabia geamul unui autoturism, iar cioburile s-au împrăștiat pe bancheta din spate, unde se aflau copii, a tamponat mașini și i-a amenințat cu moartea. Nici măcar polițiștii n-au fost în stare să-l liniștească pe agresor.

Evenimentul s-a produs sâmbătă seară, în localitatea Arbore din județul Suceava. Câteva familii s-au adunat pentru un picnic în marginea pădurii dinspre Volovăț, în zona izvorului Șipote Comandă. În total, erau cinci mașini cu părinți și zece copii. La un moment dat, povestesc ei, au fost atacați de un individ care le-ar fi spus că drumul îi aparține, deși nu era împrejmuit și nici semnalizat că ar fi o proprietate privată.

Individul a luat o sabie din microbuzul cu care se deplasa și a spart geamul unei mașini, în care se aflau și copii. De asemenea, agresorul ar fi tamponat cu microbuzul unul dintre autoturisme și i-ar fi amenințat cu moartea.

Speriați, oamenii au sunat la 112, dar spun că polițiștii au ajuns după foarte mult timp, motivând că ar fi avut alte intervenții.

De altfel, așa cum se poate observa și din imagini, agresiunile au continuat și de față cu polițiștii care n-au fost în stare să îl liniștească pe agresor.

Abia după câteva ore de la primul apel la 112, victimele au fost invitate la sediul secției de poliție pentru a depune plângeri față de agresor.

Mai nouă Mai veche