Răzvan Zetu, noul manager sportiv al clubului Bucovina Rădăuți

Clubul de fotbal de Liga a III-a CSM Bucovina Rădăuți și-a completat organigrama și începând de săptămâna aceasta are un nou manager sportiv. Funcția va fi ocupată de Răzvan Zetu (34 ani), fostul conducător al clubului de Liga a III-a CS Dante Botoșani, desființat în ianră de patronul Victor Mihalachi.

„Sper să fie de bun augur această oportunitate! Nu-mi doresc altceva decât să îmi indeplinesc sarcinile, să ajut echipa și să ne îndeplinim obiectivele. Am venit aici pentru tot ce înseamnă acest club! Sunt convins că împreună cu toți colegii mei din staff, cu jucătorii și suporterii minunați, vom avea un sezon foarte bun! Hai Bucovina!!!", a spus Răzvan Zetu.

CSM Bucovina Rădăuți începe astăzi meciurile oficiale din noul sezon, cu o deplasare la Darabani, unde va întâlni clubul local Viitorul, de la ora 17:00, pe stadionul Chirica Pușcașu, într-o partidă programată în Turul 1 al Cupei României la fotbal.

Tot astăzi, de la ora 17:00, se va disputa partida Șomuz Fălticeni - Știința Miroslava, pe Stadionul Constantin Jamaischi din Fălticeni.
Mai nouă Mai veche