FOTO Tânără neatentă rănită într-un accident rutier, în giratoriul de la intrare în Suceava dinspre Fălticeni

Miercuri, 6 septembrie 2023, la ora 12:56, autoritățile au fost sesizate prin 112 cu privire la faptul că un accident de circulaţie soldat cu victime omeneşti, în care au fost implicate două vehicule, s-a produs la intersecția bulevardului Sofia Vicoveanca cu bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Suceava.

În urma primelor verificări s-a constatat că în jurul orelor 12:50, Catrina S., din satul Antoceni, comuna Forăști, județul Suceava, a condus autoturismul Toyota pe bulevardul Sofia Vicoveanca, iar la pătrunderea în sensul giratoriu de la fostul mall Galeria nu a acordat prioritate autoturismului Ford, condus de Răzvan L. din satul Bulai, comuna Moara, care se deplasa dinspre strada Ion Irimescu.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei autoturismului Toyota. Acesta a fost transportată la Spitalul Județean Suceava unde, în urma investigaţiilor medicale, i s-a stabilit diagnosticul „contuzie toracică”.

Conducătorul autoturismului Ford a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei la Spitalul Judeţean Suceava.

Conducătoarea autoturismului Toyota nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, recoltându-i-se mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei la Spitalul Judeţean Suceava.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche