Gater distrus de un incendiu, la Vama

Gater distrus de un incendiu, la Vama
Duminică, 24 septembrie 2023, la ora 06:16, lucrătorii de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Vama au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că a luat foc o clădire din localitatea Strâmtura, comuna Vama, județul Suceava.

Incendiul a fost localizat la o hală din lemn aparținând SC Triovam Impex SRL din satul Strâmtura, comuna Vama. La fața locului au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentelor de Pompieri Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului, precum și pompierii voluntari din cadrul SVSU Vama, care au procedat la stingerea incendiului.

În urma cercetării efecuate la fața locului, s-a constatat faptul că în urma incendiului au fost distruse hala din lemn în totalitate și mai multe echipamente de prelucrare a lemnului, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 120.000 de lei. Totodată s-a stabilit faptul că sursă de aprindere a incediului a fost efectul termic al conductorului electric, fără a exista pericol de propagare la vecinătăți.

În urma incendiului au fost înregistrate doar pagube materiale, respectiv hala din lemn și echipamentele de prelucrare a lemnului.

S-au verificat camere de înregistrare din incinta societății, precum și cele din vecinătate, fără a fi identificate elemente de interes operativ.

Având în vedere aspectele constatate, lucrătorii de poliție continuă cercetările cu privire la stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incendiul.
Mai nouă Mai veche