VIDEO Un sucevean a spart magazinul Altex din Reșița și a furat zeci de telefoane mobile

Un sucevean în vârstă de 44 de ani, împreună cu un complice în vârstă de 32 de ani, din județul Gorj, au spart magazinul Altex din Reșița și au furat zeci de telefoane mobile și accesorii. 

Spargerea s-a produs în noaptea de 21 spre 22 septembrie, în jurul orei 1.20. Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată de martori aflați în zonă, care au filmat jaful telefonul mobil. Suceveanul a reușit să fugă, însă complicele lui a fost reținut pe loc.

„Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, au constatat că cele sesizate se confirmă, unul dintre geamurile magazinului fiind spart. În apropierea magazinului, polițiștii au observat un autoturism în interiorul căruia a fost identificat un bărbat de 32 de ani, iar la controlul mașinii au fost găsite mai multe telefoane mobile și accesorii sigilate“, a precizat IPJ Caraș Severin.

Ulterior, suspectul din județul Suceava a fost reținut în timp ce încerca să părăsească țara. 

„În urma cercetărilor efectuate de polițiști de la Poliția Municipiului Reșița în cadrul dosarului penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, dintr-un centru comercial din municipiul Reșița, faptă comisă vineri, 22 septembrie, în cursul nopții precedente, polițiștii, cu sprijinul polițiștilor de frontieră, au depistat și reținut un al doilea bărbat bănuit de comiterea faptei, în vârstă de 44 de ani, din județul Suceava. Acesta ar fi încercat să părăsească teritoriul țării printr-unul din punctele de trecere a frontierei de stat. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, pentru dispunerea de măsuri legale“, a informat IPJ Caraș Severin.

Celălalt bărbat bănuit de comiterea faptei, cel de 32 de ani, din județul Gorj, surprins de polițiști în flagrant-delict imediat după comiterea faptei, este deja arestat preventiv pentru 30 de zile.

Mai nouă Mai veche