A murit strivit de tractorul încărcat cu deșeuri pe care voia să le descarce în pădure, la Iacobeni

Joi, 12 octombrie 2023, la ora 12.39, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe raza comunei Iacobeni, județul Suceava, a avut loc un eveniment cu un tractor răsturnat peste un om în râpă.

Echipa operativă deplasată la locul faptei, cu ocazia primelor cercetări, a stabilit că, în jurul orei 12.30, un bărbat de 49 de ani, din comuna Ciocănești, județul Suceava, a condus pe un drum forestier închis circulației publice, denumit Tisa, de pe raza comunei Iacobeni, județul Suceava, un motocultor prevăzut cu o semiremorcă care era încărcată cu deșeuri rezultate din demolarea unei construcții.

În momentul în care bărbatul a încercat să manevreze ansamblul auto pentru a descărca, din cauza neatenției s-a apropiat prea mult de marginea drumului și s-a răsturnat cu motocultorul într-o râpă.

În urma producerii accidentului, bărbatul a fost prins sub ansamlul auto, rezultând decesul acestuia.

Evenimentul nu se încadrează în categoria accidentelor rutiere, nefiind produs pe un drum public. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului municipal Vatra Dornei, în vederea efectuării autopsiei medico-legale. Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche