Bărbat aflat la cules bureți, găsit mort în pădurea din Pasul Palma

Un bărbat plecat la cules bureți, găsit mort în pădurea din Pasul Palma
Duminică, 8 octombrie 2023, la ora 11.09, Secția de Poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că o persoană a decedat în fondul forestier de pe raza comunei Sucevița.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în dimineața zilei de duminică Viorel H., din orașul Siret, s-a deplasat împreună cu soția sa și cu o cumnată, în fondul forestier de pe raza comunei Sucevița, județul Suceava, în zona „Pasul Palma”, pentru a culege ciuperci de pădure.

La un moment dat, bărbatul s-a despărțit ce celelalte persoane, mergând de unul singur prin pădure, pentru a culege ciuperci, timp în care soția și cumnata s-au deplasat într-o altă locație din fondul forestier.

Ulterior, în jurul orelor 11.00, în timp ce se afla în pădure la cules de bureți, Alexandru I. a descoperit cadavrul lui Viorel H., acesta fiind întins pe sol, și a sesizat organele de poliție.

În urma cercetării la fața locului, pe cadavru nu au fost identificate leziuni de violență, nefiind suspiciuni cu privire la cauzele decesului.

De asemenea, din discuțiile purtate cu membrii familiei a rezultat faptul că victima suferea de boli cardiace și chiar în timpul zilei acuza dureri în zona pieptului.

Cadavrul a fost ridicat și transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți, pentru a se efectua necropsia de către medicul legist din cadrul Cabinetului de Medicină Legală Rădăuți și stabilirea cu exactitate a cauzei morții.

Cercetările sunt continuate pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche