Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, săptămâna viitoare, la Suceava, Rădăuți și Fălticeni

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, la Suceava, Rădăuți și Fălticeni
AJOFM Suceava organizează vineri, 27 octombrie 2023, la ora 10:00, în Corpul E al Universitatii „Ștefan cel Mare” din Suceava, și la ora 9:00 la Casa Germană din Rădăuţi, precum și la sediul punctului local din Fălticeni, Bursa locurilor de muncă pentru ansolvenți.

Angajatorii își pot prezenta oferta locurilor de muncă vacante, pot cunoaște direct viitorii angajați, pot afla ce îşi doresc aceștia și ce aşteptări au de la un loc de muncă, iar candidații pot testa piața muncii, pot afla care sunt meseriile cele mai căutate, care sunt competențele și abilitățile ce cresc șansele de angajare, pot negocia direct un pachet salarial.

Alături de acest cadru de întâlnire directă a cererii cu oferta de muncă, Bursa oferă și o oportunitate ca toți cei implicați să experimenteze, poate pentru prima dată, roluri de actori activi pe piața muncii. Domeniile de activitate în care s-au înregistrat deja locuri vacante la bursă sunt: alimentație publică, panificație, producție, fabricarea hârtiei și cartonului, construcții, pază și protecție, ospitalitate, etc. acoperind aproape toate nivelurile de studii.

Invităm agenții economici, persoanele în cautarea unui loc de muncă dar și reprezentanții instituţiilor interesate de domeniul pieței muncii să participe, într-un cadru organizat, la Bursa generală pentru absolvenți, pe 27 octombrie 2023. Informații și detalii organizatorice se pot obține la telefon 0230 523279, 0786290204 sau pe pagina de Facebook www.facebook.com/ajofmsuceava.
Mai nouă Mai veche