FOTO O tânără care avea „alte preocupări” la volan s-a răsturnat cu mașina pe E85, la Bunești. Trei persoane au fost rănite

Accident Bunești
Marți, 3 octombrie 2023, la ora 07:55, autoritățile au fost sesizate prin 112 cu privire la faptul că pe DN2 / E85, pe raza localității Bunești, județul Suceava, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.

În urma cercetărilor s-a constatat că Daria P., în timp ce conducea autoturismul Audi, în localitatea Bunești, cu direcția pe Suceava-Fălticeni, din cauza faptului că avea alte preocupări, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile, în partea stângă, având în vedere direcția sa de deplasare.

În urma producerii accidentului a rezultat vatamarea corporală ușoară a trei persoane, care au fost transportate cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava. Conducătoarea auto a fost diagnosticată cu „traumatism cranio-facial”, un pasager de pe bancheta spate a primit diagnosticul „politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral”, iar un alt pasager de pe bancheta din spate a suferit „traumatism ușor prin accident rutier, contuzie coloană cervicală, contuzie cot drept”.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l aer expirat, urmând să se recolteze probe biologice de sânge.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
Accident Bunești
Accident Bunești
Accident Bunești
Mai nouă Mai veche