Muzeul Național al Bucovinei și GPU - Global Photographic Union deschid la Muzeul de Istorie Suceava Centrul Expozițional GPU

Muzeul Național al Bucovinei și GPU - Global Photographic Union deschid la Muzeul de Istorie Suceava Centrul Expozițional GPU.

Ceremonia de deschidere a noului Centrul expozițional Global Photographic Union de la Suceava va fi oficiată de Președintele GPU, Manolis Metzakis.

Cu ocazia evenimentului, în data de 28 octombrie 2023, ora 15, la Muzeul de Istorie Suceava, va avea loc vernisajul Expoziției de artă fotografică GPU, ce cuprinde peste 50 de lucrări realizate de membrii GPU.

La acest eveniment este invitat prof. Marius Alexandru Aluncărițe, de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu“ din Suceava, care va susține un recital de chitară și va interpreta compoziții din repertoriul internațional, Preludiul nr. 1 de Heitor Villa-Lobos și piese în stil Flamenco și Spanish Guitar.

Duminică, 29 octombrie 2023, între orele 10-16, la Muzeul de Istorie, președintele GPU, Manolis Metzakis va susține un atelier fotografic cu tema „Portret”.
Mai nouă Mai veche