Suceveancă găsită moartă într-un oraș din regiunea italiană Veneția. Decesul femeii care câștigase mai multe concursuri de frumusețe, anchetat de autorități

O femeie originară din județul Suceava a fost găsită moartă într-o locuință din provincia italiană Veneția. Gabriela Salgău, în vârsă de 51 de ani, fusese câștigătoare a concursului Miss Sanremo Lady din 2022. 

Românca era stabilită în Italia şi a fost găsită moartă în locuința să din Portogruaro, un orășel din provincia Veneția.

Chiar cei doi fii ai săi au găsit-o fără suflare, vineri, 20 octombrie, în jurul orei 23:00, după ce au mers acasă la ea pentru că nu reușeau să-și contacteze mama.

În urma decesului, trupul neînsuflețit al femeii în vârstă de 51 de ani a fost transportat la morgă. În tot acest timp, polițiștii continuă cercetările pentru a afla cauzele exacte ale decesului.

În 2022, după ce a câștigat premiul Miss Sanremo Lady, gemeia a ținut să mulțumească familiei care a susținut-o mereu.

„Nu pot descrie în cuvinte câte emoții am avut. Nu mă așteptam, dar iată că o româncă a devenit Miss Sanremo Lady 2022.
Eu cred că trebuie să-i mulțumesc lui Dumnezeu și Maicii Domnului în primul rând, celor doi fii ai mei, familiei care mi-au fost mereu alături”
, spunea în anul 2022 Gabriela Salgău.


Ea câștigase și concursul de frumusețe Miss Ragazza Cinema, ulterior devenind devenit cunoscută pentru lupta împotriva violenței domestice după ce s-a fotografiat pe o bancă roșie în centrul orașului, cu ocazia unui protest din 2021 organizat de Ziua Internațională Împotriva Violenței Asupra Femeilor.
Mai nouă Mai veche