Tânăr rănit după ce s-a izbit cu motocicleta într-un cap de podeț, la Slobozia - Fântânele. I s-a făcut dosar penal pentru patru infracțiuni

Tânăr rănit după ce s-a izbit cu motocicleta într-un cap de podeț, la Slobozia - Fântânele. I s-a făcut dosar penal pentru patru infracțiuni
Luni, 9 octombrie 2023, la ora 17.25, Dumitru H., de 34 de ani, din comuna Fântânele, în timp ce conducea motociclul Yamaha pe DC89B, în interiorul localității Slobozia, comuna Fântânele, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a căzut pe partea carosabilă și ulterior a intrat în coliziune cu un cap de podeț.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului motocicletei, care a fost transportat la Spitalul Municipal Fălticeni pentru a i se acorda îngrijiri medicale, cu diagnosticul „trauamatism toracic”.

Din cauza stării de sănătate, tânărul nu a putut fi testat cu aparatul etilometru, iar ulterior la Spitalul Județean Suceava i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge la un interval de o oră fiecare, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificării din bazele de date ale poliției, s-a stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere pentru niciuna dintre categoriile auto, iar motociclul nu figurează ca fiind înmatriculat.

A fost întocmit dosar penal privind infracţiunile de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat“ și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.
Mai nouă Mai veche