Bărbat cu multiple leziuni după ce o căruță încărcată cu lemne a alunecat pe drumul denivelat din pădure, la Forăști

Sâmbătă, 11 noiembrie 2023, la ora 11:36, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Vadu Moldovei au fost sesizați prin 112 despre faptul că un bărbat a fost lovit de o căruță în pădure și prezintă dureri la coloană.

În urma cercetărilor, s-a constatat că în aceeași zi, în jurul orei 11:00, Gheorghe C., din satul Uidești, comuna Forăști, se afla împreună cu vecinul său Constantin M. în pădurea care aparține de Cantonul 10 Manolea, județul Suceava.

{inAds}
La un moment dat, în timp ce coborau cu un atelaj tip căruță, încărcat cu lemne de foc provenite de la crengile arborilor, pe un drum de TAF, în fondul forestier al cantonului, din cauza drumului alunecos și acoperit cu frunze, calul a alunecat și a căzut cu partea din spate, moment în care l-a lovit pe Gheorghe C. cu osia căruței, acesta căzând la pământ. În continuare calul a luat-o în aval, moment în care l-a târât pe bărbat după căruță aproximativ 10 metri.

La fața locului a sosit un echipaj SMURD din cadrul ISU Suceava, care i-a acordat primele îngrijiri medicale, acesta fiind diagnosticat cu policontuzie la coloana cervicală, contuzie lombară și abdominală prin cădere din căruță. Ulterior bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Suceava.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs vătămarea corporală.
Mai nouă Mai veche