Bărbat din Plutonița grav rănit după ce s-a răsturnat cu tractorul, în zona Brusturoasa

Bărbat din Plutonița grav rănit după ce s-a răsturnat cu tractorul, în zona Brusturoasa
La data de 7 noiembrie 2023, la ora 20:35, lucrătorii Poliției orașului Frasin au fost sesizați cu privire la faptul că la Secția Urgențe a Spitalului Gura Humorului s-a prezentat Gheorghe S., din satul Plutonița, orașul Frasin, județul Suceava. cu traumatism cranio-cerebral grav.

Bărbatul deține o suprafață de teren în zona Brusturoasa din satul Plutonița, împrejmuită de vegetație forestiera, iar la data de 7 noiembrie 2023, în jurul orei 15:00, împreună cu fiul său s-au deplasat cu un utilaj agricol cu remorcă la acel teren pentru a curăța vegetația forestieră.

{inAds}
Bărbatul, în timp ce manevra utilajul agricol, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a oprit într-un șanț, în urma impactului suferind leziuni la nivelul capului. Acesta a fost transportat de către fiul său la Secția Urgențe a Spitalului Gura Humorului, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, pierdere de cunoștință, plagă paviluionul urechii drepte, traumatism umăr drept.

Ulterior, bărbatul a fost transferat la Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava pentru investigații suplimenatere.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs vătămarea corporală.
Mai nouă Mai veche