Tânărul de 18 ani care s-a răsturnat cu mașina la Zidul Morții era în stare avansată de ebrietate

Tânărul de 18 ani care s-a răsturnat cu mașina la Zidul Morții era în stare avansată de ebrietate
Sâmbătă, 11 noiembrie 2023, în jurul orei 00.30, Ștefănel M., în vârstă de 18 ani, din comuna Șcheia, județul Suceava, în timp ce conducea autoturismul Mitsubushi, aflându-se singur în autoturism, pe DN 17, având direcția de deplasare dinspre Șcheia spre Stroiești, a pierdut controlul autoturismului asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, și a intrat în coliziune cu un șant betonat de acumulare a apelor pluviale.

Ca urmare a impactului, conducătorul auto a suferit leziuni, fiind transportat la spital, unde au fost diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral, contuzie coloană cervicală, contuzie toraco abodminală, contuzie membre superioare”.

{inAds}
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior i-au fost preleva două mostre de sânge în vedera stabilirii cu exactitate a concentrației alcoolice.

Tânărul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind negativ.

A fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul savârşirii infracţiunilor de „vătămarea corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.
Mai nouă Mai veche