Bărbat fără permis care a făcut accident cu o mașină cu numere false, la Dorna Candrenilor, reținut în arestul IPJ Suceava

Bărbat fără permis care a făcut accident cu o mașină cu numere false, la Dorna Candrenilor, reținut în arestul IPJ Suceava
La nivelul Poliţiei municipiului Vatra Dornei a fost înregistrată sesizarea prin care Nicolae B. a solicitat eliberarea unei autorizații de reparație întrucât în data de 11 noiembrie 2023 a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că în data de 11 noiembrie Nicolae B., în timp ce conducea autoturismul Nissan pe stada Răchita din comuna Dorna Candrenilor, a fost acroșat de către un alt autoturism care era condus de Virgil P., iar în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

{inAds}
În urma interogării bazelor de date ale poliției române s-a stabilit că șoferul autoturismului Nissan este posesor al permisului de conducere, valid pentru categoriile AM, B, B1.

Cu privire la celălalt conducător auto, s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, autoturismul pe care îl conducea nu este înmatriculat, iar plăcuțele de înmatriculare provin de la un alt vehicul.

În urma probatoriului administrat și a discuțiilor purtate cu porocurorul de caz, prin ordonanţa organelor de cercetare penală ale poliției judiciare din data de 21 noiembrie 2023 s-a dispus reţinerea suspectului Virgil P., pe o durată de 24 de ore, fără luarea unei alte măsuri preventive.

Acesta a fost depus în arestul IPJ Suceava.
 
A fost întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor prevăzute de art. 335 alin. 1, art. 334 alin.1 și art. 334 alin. 2 din Codul Penal.
Mai nouă Mai veche